Workshops

16-09-2024 Ouderpeergroep

7-10-2024 HB? Wat moet ik ermee?

28-10-2024 Hoogbegaafd opvoeden deel 1 AANMELDEN IS NOG NIET MOGELIJK 04-11-2024 Hoogbegaafd opvoeden deel 2
18-11-2024 Hoogbegaafd opvoeden deel 3


HB? Wat moet ik ermee? Heb je het gevoel dat jouw kind een ontwikkelingsvoorsprong heeft of dat je kenmerken van
hoogbegaafdheid ziet? Twijfel je aan wat je ziet? Of weet je niet goed of je al in actie moet komen?
Op 7 oktober nemen wij je mee in de wereld van hoogbegaafdheid. Wij bieden deze introductieworkshop gratis aan voor ouders of professionals die nog aan het begin van hun zoektocht staan. Dus heb jij vragen rondom dit thema, meld je dan aan! Deze workshop werd op in 2023 en eerder in ’24 aangeboden samen met Laura Vermeulen en was een groot succes! 

Waar: Noordeinde 2 in Huissen.
Wanneer: Maandagavond 7 oktober 2024 van 19:30- 21:00 uur.
Kosten: Gratis. Deelname is alleen mogelijk bij vooraf aanmelden via de mail. Graag aanmelden vóór maandag 30 september ’24 bij:
Ilain Kortram: contactformulier (info@godgiventalent.info)
of,
Laura Vermeulen: info@newkidstoday.nl


Ouderpeergroep Laura Vermeulen (Newkidstoday) en ik (GodgivenTalent) organiseren op maandag 16 september 2024 een ouderpeeravond voor ouders van hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd. Deze ouderpeeravond is om te kijken hoeveel behoefte er is aan peercontacten tussen ouders van hoogbegaafde kinderen. Het doel van deze avond is om in contact te komen met andere ouders van hoogbegaafde kinderen en te praten over de leuke en minder leuke kanten van het opvoeden van hoogbegaafde kinderen. We willen een veilige plek aanbieden waar ouders uit de omgeving fysiek met elkaar in contact kunnen komen. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen ouders met elkaar kletsen over diverse onderwerpen. Wij kunnen vanuit onze diverse expertises informatie en tips geven. Concreet: een ouderpeeravond met als doelgroep ouders van hb basisschoolleerlingen. Waar: Noordeinde 2, Huissen; Wanneer: maandag 16 september van 19:30- 21:30 uur; Kosten: €15,- per persoon

Mocht je interesse hebben in een ouderpeeravond maar geen kinderen hebben in deze leeftijd, laat dit dan gerust weten. Wanneer er meer mensen zijn met deze behoefte, kunnen we daar een mogelijkheid voor bieden.
 
Graag aanmelden via:
info@newkidstoday.nl of info@godgiventalent.info of vul het contactformulier in.
Graag naam, adres, telefoonnummer, emailadres, leeftijd kind(eren) en over welke onderwerpen je zou willen praten, vermelden in de email.
 
—————————————————————————————–
 
Hoogbegaafd opvoeden
  • Wil jij graag helderheid over de rol van (vermoedelijke) hoogbegaafdheid binnen je gezin?
  • Zoek je naar inzicht in je eigen gevoelens en handelen en de invloed daarvan op het welzijn van je kinderen?
  • Wil jij graag leren wat je al goed doet, leren zien wat je anders mag doen en handvatten daarvoor krijgen?

Kom dan naar de workshop: ‘Hoogbegaafd opvoeden’.

Waar: Noordeinde 2 in Huissen.
Wanneer: Maandagavonden 28 oktober, 4 en 18 november 2024, van 19:30-21:30 uur

Kosten: slechts €249,- p.p. Kom je als ouderpaar samen dan betaalt er maar één persoon!

Wij, Ilain Kortram en Laura Vermeulen, helpen je graag op weg. In deze workshop hebben we aandacht voor jou en jullie specifieke gezinssituatie. Ook wanneer culturele diversiteit een rol speelt nemen we dit mee. We hebben ons laten inspireren door het boek; TamTam Navigatiesysteem voor opvoeding (deze is helaas niet meer verkrijgbaar). Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan, of neem contact op voor meer informatie! Aanmelden graag via de mail het contactformulier of via Laura.


Andere workshops die GodgivenTalent aanbiedt: basisworkshop Hoogbegaafdheid (maatwerk), Alleenstaand ouderschap & HB, Culturele diversiteit & HB, Relaties & HB. Voor meer info hierover graag contact leggen via het contactformulier of telefonisch.