HB & aanbod, tarieven

Voor het aanvragen van een begeleidingstraject, een consult of voor het opvragen van meer informatie kun je mij bellen, whatsappen of benaderen via het contactformulier. Daarna kunnen we een gratis oriëntatiegesprek plannen. Dit is een (video)belafspraak van max. 30 minuten waarin we met elkaar bespreken wat jouw of jullie begeleidingsvraag is en of die ook passend is binnen mijn begeleidingsmogelijkheden. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat er een wederzijdse match is om daadwerkelijk te starten met een individueel of een PREPARE/ENRICH begeleidingstraject. Hierna maak ik een offerte als we afspreken dat een begeleidingstraject gestart wordt. De gesprekken vinden plaats via beeldbellen of op een nader te bepalen locatie. Bij losse gesprekken ontvang je na iedere afspraak een factuur waarvan ik de betaling graag binnen 14 dagen ontvang. In het onderstaande overzicht staan de bijbehorende tarieven (inclusief btw) vermeld.

Graag minimaal 24 uur van tevoren contact opnemen voor het verzetten of afzeggen van  een afspraak. Een niet of te laat afgemelde afspraak kost €50.

Individueel traject Intake

Los verdiepings/domeingesprek

€ 90

€100

Individueel traject Basispakket

5 gesprekken (60 min.)
(5 GIVEN-domeinen) excl. intake

Onderhoudsgesprek (los in te plannen, 60 min.)

 

€ 425

€75

Consultatievragen HB-expertise p/u

€ 120

PREPARE/ENRICH koppeltraject Intake

€ 110

P/E online relatie analyse

€ 20

Los P/E koppelgesprek 90 min

€ 135

Pakket van 4 P/E koppelgesprekken

  • Inclusief intake
  • Inclusief P/E online relatie analyse

€ 540

De begeleidingsgesprekken dienen uiterlijk binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te worden. Voor aantoonbaar studerenden en pensioengerechtigden gelden andere tarieven.

Voor workshops/scholing over hoogbegaafdheid wordt op aanvraag een passend aanbod gemaakt en vooraf een offerte opgestuurd.