Contact

Neem contact op

Voor vragen en meer informatie over de diensten van GodgivenTalent of voor een aanmelding voor een begeleidingstraject kan je mij bellen of onderstaand formulier invullen. Ook voor zakelijke aanvragen voor het opvragen van een offerte voor bijv. een (gezamenlijk) project, verzorging van een workshop of brede consultatievragen kan dit formulier ingevuld worden.

GodgivenTalent is onderdeel van het Huis voor Talentontwikkeling (een groep gedreven professionals met ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van hoogbegaafdheid). Het HvT heeft een ruim aanbod voor (vermoedelijk) hoogbegaafden en hoogsensitieven van alle leeftijden.

Mijn werkdagen zijn maandag (hele dag en/of avond) en vrijdagochtend. Tijdens de schoolvakanties van Nederland Regio Zuid is GodgivenTalent gesloten. In de vakanties kunnen vragen gemaild worden naar info@godgiventalent.info

    De gegevens die in het bovenstaande formulier ingevuld worden, zullen enkel gebruikt worden voor het per email beantwoorden van uw vraag, het toesturen van informatie per email of voor het leggen van telefonisch contact.